opc_loader

Zippo aansteker Harley-Davidson Massive Skulls

Artikelnr: 60003484
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
49,90

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Zippo aansteker Harley-Davidson Massive Skulls met Zippo code 60.003.484.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door het Zippo repair center.

Deze street chromen Zippo aansteker werkt op benzine en is aan de voorzijde voorzien van een slijtvaste print van een meerdere schedels en het Harley-Davidson logo. 
Een street chromen aansteker wordt gekenmerkt door de krassen en gebruikssporen die de aansteker lijkt te hebben. 

Laat deze Zippo aansteker aan de achterzijde graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 karakters gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo of lijntekening te laten graveren op deze aansteker. Een logo of lijntekening wordt gegraveerd op de body van de aansteker, de 3 regels op het klepje zijn vrij voor een naam of tekst (maximaal 20 karakters per regel).
Deze aansteker is niet geschikt voor een foto gravure. Voor een foto gravure dient een hoogglans Zippo gekozen te worden.
De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: