opc_loader

Zippo aansteker Motorrace

Artikelnr: 60000915
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
49,90

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Zippo aansteker Motorrace.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door het Zippo repair center.

Deze benzine aansteker met zwart mat afwerking is aan de voorzijde voorzien van slijtvaste print van een motor inclusief rijder.

Laat deze Zippo aansteker aan de achterzijde graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Tevens is het mogelijk een logo of lijntekening te laten graveren. Deze afbeelding zal gegraveerd worden op de body waardoor de 3 tekstregels op het klepje vrij zijn voor een tekst of naam. De afbeelding volgt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.
Door de matte afwerking is het niet mogelijk een foto te graveren op deze aansteker. Voor een foto gravure is een hoogglans aansteker vereist.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items