opc_loader

Zippo aansteker Flame Design

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60003416
99,95
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeaupapier toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker Flame Design.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door het Zippo repair center.

De Zippo benzine aansteker heeft een Armor Case model en is uitgevoerd in hoogglans chroom. Aan de voorzijde is de aansteker voorzien van de bekende rode Zippo vlam met sierlijke graveerlijnen.
Een Armor Case model heeft een behuizing die anderhalf keer zo dik is dan een Regular model, waardoor dit model steviger en zwaarder is. 

Laat deze Zippo aansteker aan de achterzijde graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo, lijntekening of foto te laten graveren op deze Zippo. De afbeelding zal gegraveerd worden op de body, het klepje kunt u dan nog voorzien van een tekst of naam (max 3 regels en 20 karakters per regel). De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items