opc_loader

Zippo aansteker Dreamcatcher

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 2005161
46,95
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeauverpakking toevoegen
x
Beschrijving

Zippo aansteker dreamcatcher. Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door het Zippo repair center.

Deze zilverkleurige aansteker werkt op benzine en is voorzien van een luxe 3d embleem met daarop een dromenvanger en een schedel van een ram. Deze luxe benzine aansteker met artikelnummer 2005161 is afkomstig uit de Zippo Western Style collectie en kan eenvoudig aan de achterkant naar wens gepersonaliseerd worden met een naam, tekst of logo.

Laat deze unieke Zippo aansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze unieke Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items