opc_loader

Over ons

Aanstekergraveren.nl is dé specialist in het graveren van aanstekers, gepersonaliseerd door middel van een foto, tekst en/of logo. Aanstekers graveren wij met de modernste graveermachines om tot een schitterend eindproduct. Doordat wij een eigen graveeratelier hebben en een ruime voorraad hanteren kunnen wij snelle leveringen garanderen. Veelal versturen wij uw bestelde aansteker al binnen 1 tot 2 werkdagen!

 
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door gebruik te maken van onderstaande contactgegevens. Voor een vlotte afhandeling verzoeken wij u vriendelijk dit zoveel mogelijk per e-mail te doen. Wij streven er naar om uw mail binnen één werkdag te beantwoorden.

Aanstekergraveren.nl is onderdeel van:

BlitZz graveerwerk
Katerstraat 54 
4881 AS Zundert (Noord-Brabant)
Nederland
Telefoon 31 (0)76 - 850 1667

Mobiel 31 (0)6 - 34 60 4642 
E-mail: [email protected] 
Kamer van koophandelnummer: 20141558 
BTWnummer Nederland: NL002196984B85 /  BE0674673602

BTWnummer België: BE0674673602

  
Bankgegevens Nederland: 

Rabobank Zundert: NL65RABO0103771522 ten name van BlitZz graveerwerk 

BIC nummer: RABONL2U 

  
Bankgegevens België: 

KBC bank Wuustwezel: IBAN/SEPA: BE70 7310 1755 2325 ten name van BlitZz graveerwerk 

BIC: KREDBEBB
 
U kunt ons op afspraak bezoeken. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor het maken van een afspraak.

  
Bestellingen kunt u per post ontvangen maar ook afhalen op het volgende adres:
Katerstraat 54, Zundert (NL)

Wanneer u een order plaatst via Aanstekergraveren.nl ontvangt u een automatisch gegenereerde orderbevestiging. Om deze orderbevestiging in goede staat te ontvangen, dient u [email protected] toe te voegen aan de lijst met vertrouwde/veilige afzenders of uw proxy-instellingen te controleren. Tot die tijd is het mogelijk dat deze e-mailbevestiging bij uw ongewenste berichten in uw inbox wordt geplaatst.


Aanstekergraveren.nl is onderdeel van BlitZz graveerwerk. BlitZz graveerwerk is actief sinds 2008 en heeft inmiddels tienduizenden tevreden klanten. Een combinatie van ervaren graveerders, moderne machines, een breed assortiment en enthousiasme maakt BlitZz graveerwerk tot een succesvol en betrouwbaar bedrijf. Of het nu gaat om stukproductie of grote series: alles is mogelijk. BlitZz graveerwerk is onder andere actief met de volgende webwinkels: 

www.BlitZz-graveerwerk.nl: een leuke collectie met onder andere naamborden, dierenpenningen, sportprijzen en de mogelijkheid voor: sleutelhangers graveren, fotolijst graveren, kinderbestek graveren. 

www.aanstekers.be: onderdeel van BlitZz graveerwerk en speciaal voor onze Belgische klanten. De volledige Zippo collectie van meer dan 2.000 Zippo aanstekers met onder andere een ruime collectie Zippo limited editions. Tevens een ruime collectie Colibri, Caseti, Clipper en Jean Claude aanstekers. Laat een aansteker graveren met uw eigen tekst, logo en/of foto. 

www.sieraadgraveren.nl: sieraden zijn leuker en persoonlijker als u ze zelf kan samen stellen, laten graveren en personaliseren. Sieraadgraveren.nl heeft een leuke collectie ketting hangers, ringen, naamkettingen, afdruksieraden en assieraden. Laat een ring graveren, een armband graveren, een ketting graveren of laat een uniek sieraad op maat maken. 

www.foto-kristal.nl: leuke collectie foto kristallen, spiegel graveren en glazen graveren. Stel zelf samen en bestel eenvoudig online.

Blitzz Graveerwerk