opc_loader

Zippo Handwarmer 6 hour

Artikelnr: 60001661
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.

Een Zippo Handwarmer is het ultieme accessoire voor bij je Zippo! Koude handen zijn definitief verleden tijd dankzij deze handige handwarmer van Zippo. Dankzij de handwarmer heb je tot 6 uur lang heerlijke warme handen. Zippo staat natuurlijk bekend om zijn benzineaanstekers die ook goed werken bij harde wind of extreme koude. Daarnaast maken ze bij Zippo handwarmers die net zo goed werken. Zippo handwarmers zijn veilig, want er komt geen vlam uit.

Deze handwarmer heeft een straks design. Hij is voorzien van een platinum glasvezel-brander die wel 12 uur verwarmt met slechts 12ml Zippo benzine. De handwarmer is lekker compact dus je kunt hem altijd kwijt. Hij weegt slechts 272 gram. Als je hem bestelt krijg jer een hoesje, trechter en handleiding bij. De Zippo handwarmer is leverbaar in de kleuren chroom, zwart of camouflage (Reeltree versie).

Werken met een handwarmer is niet iets wat iederen gewend is, daarom leggen we je graag uit hoe het werkt (er zit ook een handleiding bij de handwarmer):

  • Je doet wat Zippo benzine in de trechter
  • Je haalt de bovenkant van de handwarmer af en verwijderd de brander
  • Giet nu de Zippo benzine op de bovenkant van de handwarmer zodat die de brandstof kan opzuigen en monteer de brander
  • Steek de handwarmer met je Zippo aan de bovenakant aan en plaats de bovenkant er weer op
  • Stop de handwarmer in het hoesje en berg hem veilig op je in je jas- of broekzak

Wil je de Zippo handwarmer bestellen? Hij is al leverbaar vanaf €39,95. We leveren de handwarmers zonder benzine, maar die kun je wel bijbestellen in het bestelproces.

Laat de handwarmer graveren met een persoonlijke tekst naar keuze. Je kunt ook nog een lettertype uitkiezen:

Aansteker graveren lettertypes

39,95

Graveren

Kleur

Zippo Benzine mee bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items