opc_loader

Elektrische Zippo arc vintage chroom high polish

Artikelnr: 60000809+2006836
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
74,80

Graveren

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Elektrische Zippo aansteker vintage chroom high polish met een dubbele arc ontsteking. Deze Zippo aansteker heeft een hoogglans chromen afwerking rondom met rechts boven en links onder twee schuine lijnen. Deze Zippo is voorzien van een speciaal elektrisch binnenwerk welke oplaadbaar is via de USB aansluiting in de onderzijde van het binnenwerk. Een USB oplaadkabel wordt meegeleverd. Met een druk op de knop worden de dubbele taserstralen ontstoken.

Laat deze chromen elektrische Zippo graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo, lijntekening of foto te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Op het elektrisch binnenwerk heeft u twee jaar garantie.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: