opc_loader

Colibri kaarsenaansteker Aura roségoud

Artikelnr: 18151RGRG
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
69,00

Graveren

Aansteker gas meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Colibri kaarsenaansteker Aura in de kleur roségoud. Deze Colibri aansteker heeft een elektronische onsteking en geeft een krachtige 10mm brede platte stromvlam. Met de draaiknop aan de onderzijde is de intensiteit van de vlam in te stellen. De kaarsaansteker is eenvoudig bij te vullen via het vulnippel aan de onderzijde. Aan de achterkant zit een blauw kijkraam waarlangs u het brandstofniveau kunt aflezen.

Deze Colibri kaarsaansteker wordt geleverd in een luxe geschenkdoos. Colibri biedt 2 jaar garantie op haar aanstekers.

Laat deze kaarsaansteker graveren met een persoonlijke tekst van maximaal twee regels. De tekst kunt u eenvoudig toevoegen in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is tevens mogelijk om de voorkeur voor een eigen lettertype op te geven. Indien gewenst kunt u dit vermelden in de vervolgstappen van het bestelproces. Wilt u een afbeelding of logo laten graveren op de kaarsenaansteker? Neem daarvoor vrijblijvend contact op met de klantenservice.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items