opc_loader

Zippo aansteker Bettie Page - Nurse

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60003936
55,00
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeauverpakking toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker Bettie Page - Nurse.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door het Zippo repair center.

Deze geborsteld goudkleurige Zippo benzine aansteker is aan de voorzijde voorzien van een slijtvaste print van een sexy dame in verplegersuniform.

Laat deze Zippo aansteker aan de achterzijde graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

U kunt ook een logo of lijntekening laten graveren, welke op de achterzijde op de body gegraveerd zal worden. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.
Door de matte afwerking is deze Zippo niet geschikt voor foto gravure. Voor een foto gravure is een hoogglans model vereist.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items