opc_loader

Zippo aansteker Tarot Card Design

Artikelnr: 60006393
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
54,90

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Zippo aansteker Tarot Card Design. Bij deze aansteker staat de zon centraal. Het straalt energie uit met een gele/bruine gloed. 

Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door het Zippo repair center.

Deze luxe aansteker van het merk Zippo is afkomstig uit de Zippo Gambling collectie en is voorzien van een luxe, slijtvaste kleurenprint aan de voorzijde. De achterzijde van deze zilverkleurige aansteker kunt u indien gewenst door ons laten personaliseren.

Laat deze luxe aansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze zilveren aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items