opc_loader

Zippo aansteker Red Diesel Truck

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60003819
39,95
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeauverpakking toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker Red Diesel Truck.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door het Zippo repair center.

Deze benzine aansteker met geborsteld chromen afwerking is aan de voorzijde voorzien van slijtvaste print van een rode vrachtwagen.

Laat deze Zippo aansteker aan de achterzijde graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Tevens is het mogelijk een logo of lijntekening te laten graveren. Deze afbeelding zal gegraveerd worden op de body waardoor de 3 tekstregels op het klepje vrij zijn voor een tekst of naam. De afbeelding volgt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.
Door de matte afwerking is het niet mogelijk een foto te graveren op deze aansteker. Voor een foto gravure is een hoogglans aansteker vereist.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items