opc_loader

Zippo aansteker candle skull

Artikelnr: 2005165
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
55,00

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Zippo aansteker candle skull . Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door het Zippo repair center.

Deze luxe aansteker is voorzien van een 3d embleem met daarop een doodshoofd afgebeeld met een kaars op zijn hoofd en het iconische Zippo vlammetje. Deze aansteker werkt op benzine en kan eenvoudig door ons gepersonaliseerd worden met een naam, tekst of logo naar keuze. De Zippo aansteker candle skull met artikelnummer 2005165 is zilverkleurig en afkomstig uit de Zippo Style collectie.

Laat deze luxe Zippo aansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze luxe Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items