opc_loader

Zippo aansteker Sons of Anarchy Black & Red

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60003939
42,95
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeauverpakking toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker Sons of Anarchy Black & Red.
Een Zippo aansteker is een zeer kwalitatieve aanstekers met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd.

Deze Zippo aansteker heeft een geborsteld chromen afwerking en is aan de voorzijde voorzien van een slijtvaste print van het Sons of Anarchy logo.  

Laat deze geborsteld chromen Zippo aansteker aan de achterzijde graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Tevens kunt u een logo of lijntekening laten graveren aan de achterzijde op de body. Het klepje blijft daarbij vrij voor drie tekstregel tekst en / of een naam (max. 20 tekens per regel). De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.
Deze matte Zippo is niet geschikt voor foto gravure, voor een foto gravure is een hoogglans model vereist.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items