opc_loader

Zippo aansteker Good Luck Clover

Artikelnr: 2004509
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
64,90

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Zippo aansteker Good Luck Clover.

Deze Zippo aansteker heeft een street chrome afwerking met aan de voorzijde een 3D embleem waarop een klavertje 4 te zien is met de tekst Good Luck hierboven.

Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door het Zippo repair center.

Laat deze Zippo aansteker aan de achterzijde graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo of lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding zal op de body gegraveerd worden waardoor de drie regels op het klepje (max 20 tekens per regel) vrij gebruikt kunnen worden voor een naam of tekst. Deze matte aansteker is niet geschikt voor een foto gravure. Voor een foto gravure is een hoogglans model vereist.
De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items