opc_loader

Vintage chroom brush finish Zippo gasaansteker met vuursteen

Artikelnr: 60001167+65801
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
58,80

Graveren

Zippo vuursteentjes meebestellen

Aansteker gas meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Vintage chroom brush finish Zippo gasaansteker met vuursteen. Deze Zippo aansteker heeft een geborsteld chromen afwerking aan de voorzijde en de achterzijde met schuinen lijnen in de rechter bovenhoek en linker onderhoek. De zijkanten zijn rondom hoogglans afgewerkt. Deze Zippo is voorzien van een speciaal gasbinnenwerk welke navulbaar is met butaangas. De aansteker heeft een zachte gele vlam en is te ontsteken doormiddel van een vuursteenontsteking. Deze werkt met een draaiwiel zoals de traditionele Zippo's die op benzine werken.

Laat deze chromen Zippo gasaansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. Het graveren van een foto is op deze matte Zippo aansteker niet mogelijk. Voor het graveren van een foto adviseren we een hoogglans model.

Op het Zippo gasbinnenwerk heeft u twee jaar garantie.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: