opc_loader

Zippo aansteker Replica 1941 chrome brushed gasaansteker met vuursteen

Artikelnr: 60001169+65801
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
68,80

Graveren

Zippo vuursteentjes meebestellen

Aansteker gas meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Zippo aansteker Replica 1941 chrome brushed. Deze Zippo aansteker heeft een geborsteld chromen afwerking aan de voorzijde en de achterzijde. De zijkanten zijn rondom hoogglans afgewerkt. Een Zippo aansteker is een zeer kwalitatieve aanstekers met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd. De Zippo is voorzien van een speciaal gasbinnenwerk. Deze is navulbaar met butaangas en de aansteker geeft een zachte gele vlam. De Zippo is voorzien van een vuursteenontsteking net zoals de traditionele Zippo's die werken op benzine. 

Laat deze chromen Zippo aansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. Het graveren van een foto is op deze matte Zippo aansteker niet mogelijk. Voor het graveren van een foto adviseren we een hoogglans model.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: