opc_loader

Zorr Milano aansteker

Artikelnr: LB-17007
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
14,95

Graveren

Aansteker gas meebestellen

Beschrijving

Chique metalen aansteker met stormvlam in de kleur chroom met een gecombineerde afwerking van hooglans en geborstelde elementen. De aansteker is eenvoudig te bedienen met de grote knop bovenaan en een elektronische ontsteking. De aansteker van het merk Zorr geeft een krachtige stormvlam welke instelbaar is door middel van de stelschroef aan de onderzijde. De aansteker werkt op butaangas en is uiteraard navulbaar via het vulnippel aan de onderzijde van de aansteker.

Laat deze gasaansteker graveren met een tekst van maximaal 5 regels tekst met 12 karakters. De tekst zoals bijvoorbeeld een naam, datum of initialen wordt in de voorkant van de aansteker gegraveerd. U heeft hierbij de keuze uit de volgende lettertypes:

Het graveren van een logo is mogelijk, dit heeft een meerprijs van 5euro. Vanwege de matte afwerking is het graveren van een foto helaas niet mogelijk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items