opc_loader

Zorr Quattro jetflame aansteker

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: LB-09020
14,95
Graveren
Aansteker gas meebestellen
Beschrijving

Metalen mat chromen jetflame aansteker met een elektronische ontsteking. De aansteker van het merk Zorr geeft een prachtige stromvlam welke instelbaar is door middel van de stelschroef aan de onderzijde. De aansteker heeft een geborstelde afwerking en heeft een zwarte drukknop welke eenvoudig te bedienen is.

De aansteker werkt op butaangas en is uiteraard navulbaar.

Laat deze stormvlam aansteker graveren met een tekst van maximaal 5 regels tekst met 12 karakters. De tekst zoals bijvoorbeeld een naam, datum of initialen wordt in de voorkant van de aansteker gegraveerd. U heeft hierbij de keuze uit de volgende lettertypes:

Het graveren van een logo is mogelijk, dit heeft een meerprijs van 5euro. Vanwege de matte afwerking is het graveren van een foto helaas niet mogelijk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items