opc_loader

Zippo aansteker Scream of Sand Emblem

Artikelnr: 1300120
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
62,90

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Zippo aansteker Scream of Sand Emblem.

Deze Zippo aansteker heeft een geborsteld chromen afwerking aan de voor en achterzijde met aan de voorzijde een embleem waarop een schreeuwende skull is afgebeeld. Deze aansteker is rondom hoogglans afgewerkt

Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door het Zippo repair center.

Deze zilverkleurige Zippo aansteker is voorzien van een grof geborstelde afwerking met daarop een slijtvaste kleurenprint van een schedel met een hoge hoed. Op de hoed zit nog een kleine schorpioen. Deze benzineaansteker kunnen wij aan de achterkant voor u personaliseren met een naam, tekst of logo naar keuze.

Laat deze Zippo aansteker graveren op de achterzijde met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo Skull aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items