opc_loader

Zippo aansteker Since 1932 Design

Artikelnr: 0000060005527
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
57,90

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Zippo aansteker Since 1932 heeft een speciale groene/paarse kleur welke veranderd met een andere lichtinval. Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door het Zippo repair center.

Deze gekleurde Zippo benzine aansteker is aan de voorzijde voorzien van een lasergravure met onder andere het Zippo logo en de tekst ''Since 1932 - Lifetime Guarantee''. De Zippo aansteker is afkomstig uit de Zippo Style collectie en kan eenvoudig aan de achterzijde voorzien worden van een naam of tekst.

Laat deze Zippo aansteker graveren aan de achterzijde met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items